Co. βιοτεχνολογιών αναγέννησης, ΕΠΕ.

Είμαστε προμηθευτής των υψηλότερων συμπληρωμάτων κτηρίου ποιοτικών HGH αμινοξέος και μάζας από την Κίνα

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική ΣελίδαΠροϊόνταΟρμόνες Bodybuilding πεπτιδίων

Νομικές ασφαλείς ορμόνες Bodybuilding cjc-1295 πεπτιδίων οξικό άλας/ορμόνη αύξησης DAC

Πιστοποιήσεις
Η βιοτεχνολογία αναγέννησης μας παρέχει ασφαλείς και υγιείς ανθρώπινες ορμόνες αύξησης, θα τους σύστηνα ιδιαίτερα σε καθεμία που ψάχνει έναν αξιόπιστο προμηθευτή.

—— Hans Bronisz

Είμαι αυστραλιανά και αγοράζω τακτικά τα προϊόντα από αυτήν την επιχείρηση επειδή εξασφαλίζουν ότι η παράδοση σε έναν βαθμό ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν μπορεί/έχει ταιριάξει με. Ιδιαίτερα συστημένος

—— Megan Snowdon

Είμαστε υπερήφανοι για να εισαγάγουμε. Ο πράκτοράς μας έχει το απόθεμα όλων των προϊόντων μας Αυστραλία. hgh Στεροειδή πετρέλαια Στεροειδή orals PCT Αντι οιστρογόνο

—— Liang

Είμαι Online Chat Now

Νομικές ασφαλείς ορμόνες Bodybuilding cjc-1295 πεπτιδίων οξικό άλας/ορμόνη αύξησης DAC

Νομικές ασφαλείς ορμόνες Bodybuilding cjc-1295 πεπτιδίων οξικό άλας/ορμόνη αύξησης DAC προμηθευτής Νομικές ασφαλείς ορμόνες Bodybuilding cjc-1295 πεπτιδίων οξικό άλας/ορμόνη αύξησης DAC προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας : Νομικές ασφαλείς ορμόνες Bodybuilding cjc-1295 πεπτιδίων οξικό άλας/ορμόνη αύξησης DAC

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΊΝΑ
Μάρκα: CJC-1295 Without DAC
Αριθμό μοντέλου: 2mg/vial, 20mg/kits

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1kits
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αρχικές εξαρτήσεις
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε μια εβδομάδα
Όροι πληρωμής: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 5000kits/μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

 

 

Νομικές ασφαλείς ορμόνες Bodybuilding cjc-1295 πεπτιδίων οξικό άλας/ορμόνη αύξησης DAC

 

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

Cjc-1295 οξικό άλας με την ορμόνη αύξησης DAC που απελευθερώνει την ορμόνη το (GHRH)

    Προδιαγραφή: 2mg/10vials/kit

    Μοριακός τύπος: C165H269N47O46

    Μοριακό βάρος: 3647.15

    CAS αριθ. : 863288-34-0

    Ακολουθία: Tyr-δ-ΑΛΑ-Asp-ΑΛΑ-Ile-Phe-Thr-Gln-Ser-Tyr-Arg-Lys (maleimido)

 

 

Περιγραφή:

 

Cjc-1295 είναι μια tetrasubstituted ορμόνη πεπτιδίων αμινο οξέος 30, λειτουργώντας πρώτιστα ως ορμόνη αύξησης απελευθερώνοντας το ανάλογο του (GHRH) ορμονών.

Ένα από τα πλεονεκτήματα cjc-1295 άνω των παραδοσιακών GHRH ή rHGH είναι η δυνατότητά του στο bioconjugate με τη λευκωματίνη ορών, αυξάνοντας κατά συνέπεια την ημιζωή και το θεραπευτικό παράθυρό του. Ολοκληρώνει αυτό με τη χρησιμοποίηση των προστατεύοντας ομάδων γύρω από τα αμινοξέα GHRH χαρακτηριστικά ευαίσθητα στην ενζυματική υποβάθμιση.

Η κλινική έρευνα πραγματοποιήθηκε αρχικά για cjc-1295 κατά τη διάρκεια τα μέσα της2000s. Ο στόχος του πεπτιδίου ήταν να αντιμετωπιστούν οι σπλαγχνικές παχιές καταθέσεις στους παχύσαρκους ασθενείς του AIDS, όπως τα αυξανόμενα επίπεδα εξωγενούς hgH θεωρούνται για να αυξήσουν lipolysis (παχιά απώλεια). Η κλινική έρευνα ήταν τελικά επιτυχής για τα περισσότερα υποκείμενα έρευνας.

Cjc-1295 είναι ένα tetrasubstituted ανάλογο πεπτιδίων GHRH με την δ-ΑΛΑ, Gln, την ΑΛΑ, και τις αντικαταστάσεις LEU στις θέσεις 2, 8, 15, και 27 αντίστοιχα. Αυτές οι αντικαταστάσεις δημιουργούν ένα σταθερότερο πεπτίδιο με την αντικατάσταση στη θέση 2 για να αποτρέψουν dpp-IV σχίσιμο, να τοποθετήσει 8 για να μειώσουν asparagine την αναδιοργάνωση ή την υδρόλυση αμιδίων στο ασπαρτικό οξύ, να τοποθετήσει 15 για να ενισχύσουν τη βιοδραστικότητα, και τη θέση 27 για να αποτρέψουν methionine την οξείδωση. Αυτές οι αντικαταστάσεις είναι βασικές στην αύξηση της γενικής ημιζωής cjc-1295 αλλά βρίσκεται ένας ακόμα μεγαλύτερος λόγος ως προς γιατί η ημιζωή έχει επεκταθεί από ~7 τα πρακτικά σε μεγαλύτερο από 7 ημέρες! Το Bioconjugation είναι μια σχετικά νεώτερη τεχνολογία που παίρνει μια αντιδραστική ομάδα και την συνδέει με ένα πεπτίδιο, το οποίο αντιδρά στη συνέχεια με μια πυρηνόφιλη (συνήθως ένα μερικώς αρνητικό μόριο) οντότητα που βρέθηκε στο αίμα για να διαμορφώσει έναν σταθερότερο δεσμό. Η λευκωματίνη, μια από τις αφθονότερες ουσίες στο ανθρώπινο σώμα επιλέγεται ως nucelophile από αυτό το ιδιαίτερο πεπτίδιο χάρι σε μια thiol Cys34 ομάδα που το προσελκύει. Με το συνδυασμό του tetrasubstituted ανάλογου GHRH με το maleimodoproprionic οξύ που χρησιμοποιεί έναν συνδετικό εκδότη Lys, δημιουργείτε ένα πεπτίδιο GHRH με μια υψηλή δεσμευτική συγγένεια για τη λευκωματίνη. Μόλις συνδεθεί το μόριο cjc-1295 με τη λευκωματίνη, δίνεται μια εκτεταμένες ημιζωή και μια βιολογική διαθεσιμότητα χάρι στη λευκωματίνη που αποτρέπει το ενζυματικές degredation και την έκκριση νεφρών. Στην πραγματικότητα, το bioconjugation είναι τόσο αποτελεσματικό που υπήρξε λιγότερο από 1% cjc-1295 αριστερού unreacted σε ζώντα οργανισμό και πάνω από 90% σταθεροποιήθηκε μετά από το admin subQ. Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε περισσότερων αυτού που πληρώσατε για την εργασία για σας. Δεν υπήρξε κανένα dpp-IV degredation που παρατηρήθηκε σε cjc-1295 σε οποιαδήποτε από τα διάφορα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν.

Λόγω της εξαιρετικά μακροχρόνιας ημιζωής cjc-1295 είναι εύλογο για τους ερευνητές να χρησιμοποιήσουν αυτό το πεπτίδιο μιά φορά την εβδομάδα με τα σημαντικά αποτελέσματα. Τα διάφορα πειράματα έχουν πραγματοποιηθεί για να εξετάσουν την αποτελεσματικότητα cjc-1295 σε ζώντα οργανισμό και το περιοδικό της κλινικής ενδοκρινολογίας & του μεταβολισμού έχει εκθέσει τις ανάλογες της δόσης αυξήσεις στις μέσες συγκεντρώσεις της GH πλάσματος από 2-10 πτυχές για περισσότερο από 6 ημέρες και τις αυξανόμενες συγκεντρώσεις igf-1 1.5-3 πτυχές για 9-11 ημέρες μετά από μια ενιαία έγχυση! Όχι μόνο αυτός αλλά αποδείχθηκαν τη μέση ημιζωή 5.8-8.1 ημέρες και μετά από το πολλαπλάσιο οι δόσεις παρουσίασαν μέσο όρο που igf-1 επίπεδα παρέμειναν επάνω από τη βασική γραμμή μέχρι και την ακολουθία 28 ημερών! Καμία σοβαρή δυσμενής αντίδραση δεν αναφέρθηκε σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ένα άλλο πολύ θετικό όφελος cjc-1295 είναι η δυνατότητά του να προωθήσει τον αργό ύπνο κυμάτων. Ο αργός ύπνος κυμάτων είναι επίσης γνωστός ως βαθύς ύπνος και είναι η μερίδα του ύπνου αρμόδια για το πιό υψηλό επίπεδο αύξησης μυών και διατήρησης μνήμης. SWS μειώνεται σημαντικά στους παλαιότερους ενηλίκους και επίσης με τους ανθρώπους που τείνουν να ασκήσουν αργότερα το βράδυ. Αυτό το πεπτίδιο έχει ένα όφελος στην αναλογία παρενέργειας που υπερβαίνει όλων των άλλων που πωλούνται αυτήν την περίοδο νόμιμα και θα έκανε μια μεγάλη προσθήκη στους αυτούς εκπαιδευτικός τη θεραπευτική αγωγή ή τη μετα θεραπεία κύκλων.

cjc-1295 πεπτίδιο

Τα διάφορα πειράματα έχουν πραγματοποιηθεί για να εξετάσουν την αποτελεσματικότητα cjc-1295. Το περιοδικό της κλινικής ενδοκρινολογίας & του μεταβολισμού έχει εκθέσει τις ανάλογες της δόσης αυξήσεις στις μέσες συγκεντρώσεις της GH πλάσματος από 2-10 πτυχές για περισσότερο από 6 ημέρες και τις αυξανόμενες συγκεντρώσεις igf-1 1.5-3 πτυχές για 9-11 ημέρες. Η μέση ημιζωή ήταν 5.8-8.1 ημέρες και μετά από το πολλαπλάσιο οι δόσεις σημαίνουν τα επίπεδα ότι igf-1 παρέμειναν επάνω από τη βασική γραμμή μέχρι και την ακολουθία 28 ημερών. Καμία σοβαρή δυσμενής αντίδραση δεν αναφέρθηκε σε οποιαδήποτε ομάδα που συμμετέχει σε αυτήν την ερευνητική μελέτη. Αυτό το πεπτίδιο έχει τη δυνατότητα να υποκινήσει την ορμόνη αύξησης πολύ σημαντικά.

Ένα άλλο πολύ θετικό όφελος cjc-1295 είναι η δυνατότητά του να προωθήσει τον αργό ύπνο κυμάτων. Ο αργός ύπνος κυμάτων είναι επίσης γνωστός ως βαθύς ύπνος και είναι η μερίδα του ύπνου αρμόδια για το πιό υψηλό επίπεδο αύξησης μυών και διατήρησης μνήμης. SWS μειώνεται σημαντικά στους παλαιότερους ενηλίκους και επίσης με τους ανθρώπους που τείνουν να ασκήσουν αργότερα το βράδυ. Οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι μια μόλις-καθημερινή διοίκηση cjc-1295, ένα να μακρύς-ενεργήσει ανάλογο του (GHRH) ορμονών ορμόνη-απελευθέρωσης αύξησης, ομαλοποιεί την αύξηση του GHRH μπορεί να προκαλέσει το σημαντικά βαθύτερο ύπνο σε ένα ποντίκι.

 

 

Παράδοση και ναυτιλία:

 

1. Θα στείλουμε τα αγαθά μέσα σε 1-2 ημέρες μετά από την πληρωμή.
2. Θα στείλουμε τα αγαθά από το UPS, το EMS, DHL, TNT ή τη FEDEX. Θα επιλέξουμε ότι ο καλύτερος αγγελιαφόρος εξαρτάται από τις διαφορετικές χώρες, και βρίσκει τον ασφαλή τρόπο να παραδώσει τα αγαθά για σας.
3. Όπως τη Ρωσία, Αυστραλία, Καναδάς, το τελωνείο είναι πολύ αυστηρό, αλλά μπορούμε να εξασφαλίσουμε παράδοση 100%.
4. Δεδομένου ότι συνηθισμένοι μπορείτε να πάρετε τα αγαθά με σε 4-7days. Εάν τα αγαθά χάθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν για άλλους λόγους, θα στείλουμε εκ νέου.
Έχουμε πολλούς κανονικούς πελάτες παγκοσμίως, και ελπίζουμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με σας, για τα επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με, θα κάνουμε το καλύτερό μας για να εκπληρώσουμε το αίτημά σας. ευχαριστίες.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Liang

Φαξ:86-532-86861332

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.