Co. βιοτεχνολογιών αναγέννησης, ΕΠΕ.

Είμαστε προμηθευτής των υψηλότερων συμπληρωμάτων κτηρίου ποιοτικών HGH αμινοξέος και μάζας από την Κίνα

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Πιστοποιήσεις
Η βιοτεχνολογία αναγέννησης μας παρέχει ασφαλείς και υγιείς ανθρώπινες ορμόνες αύξησης, θα τους σύστηνα ιδιαίτερα σε καθεμία που ψάχνει έναν αξιόπιστο προμηθευτή.

—— Hans Bronisz

Είμαι αυστραλιανά και αγοράζω τακτικά τα προϊόντα από αυτήν την επιχείρηση επειδή εξασφαλίζουν ότι η παράδοση σε έναν βαθμό ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν μπορεί/έχει ταιριάξει με. Ιδιαίτερα συστημένος

—— Megan Snowdon

Είμαστε υπερήφανοι για να εισαγάγουμε. Ο πράκτοράς μας έχει το απόθεμα όλων των προϊόντων μας Αυστραλία. hgh Στεροειδή πετρέλαια Στεροειδή orals PCT Αντι οιστρογόνο

—— Liang

Είμαι Online Chat Now

Rebirth Biotech Co., Ltd.

1 2
Rebirth Biotech Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά:Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Ιδρύθηκε Έτος:2001
Εξαγωγή pc:90% - 100%

Rebirth Biotech κοβάλτιο LTD ιδρύθηκε το 2001.  Είμαστε πεπειραμένη επιχείρηση για την κατασκευή των διάφορων ειδών ορμονών.  Η επιχείρηση βρίσκεται στην πόλη Qingdao Shandong και οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν συνολικά 15000 τετραγωνικά μέτρα.  Τα όλες εργαστήρια και οι γραμμές παραγωγής μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα της κκπ και είμαστε ένα ISO9001: 2008 ποιοτική επικυρωμένη σύστημα επιχείρηση.
 
Σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, η επιχείρηση έχει χτίσει εγκαταστάσεις τετραγωνικών μέτρων 10000 με τον προηγμένο εξοπλισμό.  Το εργοστάσιο έχει πλήρες Q.A & Q.C σύστημα.  Είμαστε κύριοι και λειτουργούμε διάφορων συνόλων οργάνων ανάλυσης ικανών της υψηλότερης αποδοτικότητας και της ευαισθησίας.  Αυτοί περιλαμβάνουν το HPLC, την ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer που χρησιμοποιείται για την ανάλυση προϊόντων και τον ποιοτικό έλεγχο.  Η επιχείρησή μας εγκρίνεται από SGS ως ελεγχόμενος προμηθευτής.  Εξετάζουμε και την εισαγωγή και την εξαγωγή.  Τα προϊόντα μας πωλούνται και στον εσωτερικό και τις διεθνείς αγορές και έρχονται ιδιαίτερα συστημένος από τους πελάτες μας, παγκοσμίως.
 
Προκειμένου αναπτύσσει την αγορά περαιτέρω, είμαστε πρόθυμοι αναπτύσσουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με την κατασκευή και να ανταλλάξουμε των επιχειρήσεων σε όλη την υδρόγειο με τον τελικό στόχο που είναι να εξασφαλίσει το ακμάζον μέλλον.
 
Η επιχείρηση επενδύει τα απέραντα ποσά του κεφαλαίου και τα καλύτερα διαθέσιμα μυαλά στο τμήμα Ε&Α της προκειμένου να ερευνηθούν οι λεπτές χημικές ουσίες, βιοχημικός, φαρμακευτικός και οι μεσάζοντές της προκειμένου να ταιριαχτεί με η ζήτηση της αγοράς.  Οι ερευνητικές ομάδες πιό υψηλού επιπέδου, οι προηγμένες συσκευές και η συνολική επιστημονική ατμόσφαιρα εξασφαλίζουν ότι η απόλυτη πυραμίδα της ποιότητας επιτυγχάνεται.
 
Η προσέγγισή μας είναι άνθρωποι προσανατολισμένοι και αφιερωνόμαστε πλήρως στην παροχή των καλύτερων προϊόντων και των υπηρεσιών.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Rebirth Biotech Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Liang

Φαξ:86-532-86861332

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.